TiinaArlin Heikomman puolella

Uusi vuosi ja uudet vaalit

 

”Olla oma itsesi maailmassa, joka yrittää jatkuvasti tehdä sinusta jotakin muuta, on suurin mahdollinen saavutus.” 

En aio juhlia vuoden vaihtumista.
En ole keksinyt yhtään hyvää syytä. Vuonna 2017 pienet tulot tippuvat vielä pienemmiksi, työttömien juoksutus ja kyykytys lisääntyy, useampi ihminen joutuu Kelan asiakkaaksi ja leipäjonoihin ja heikompien asema heikkenee entisestään.

Iloitsen toki siitä, että olen ehdolla kuntavaaleissa 2017! Ja toivon äänestäjien löytävän myös uusia kasvoja ja uusia ääniä, vaikka Ääni työttömälle!

”Menestys ei rakennu menestyksen päälle. Sen rakentuminen vaatii epäonnistumista ja turhautumista. Joskus se vaatii katastrofin.” 

Vuonna 2015 valittu eduskunta ja oikeistohallitus on tehnyt kovaa politiikkaa ja heikommat ovat kärsineet mutta varakkaat vain porskuttaa riemumielin eteenpäin.

Olisi aika kuntavaaleissa sen köyhemmän ja sorretun kansan osan näyttää, että nyt riittää. Näihin "talkoisiin" eivät ole kaikki osallistuneet tasapuolisesti.

Aloitetaan suunnan muutos kuntatasolla 2017  ja jatketaan sitä 2019 vaaleissa!

”Viisastumme useammin epäonnistumisista kuin menestyksestä. Kun ymmärrämme, mitä emme halua tehdä, opimme, mitä haluamme tehdä.” 

Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä?! Ei, ei ja vielä kerran ei.

Toimintaa paremman ja reilumman Suomen puolesta! 

Onnellista Uutta Vuotta 2017!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän TiinaArlin kuva
Tiina Arlin

Presidentti sanoi tänään hyvin : "Satavuotiaan Suomen yksi tärkeä sanoma voisi olla: Sinä voit hyvin kun kukaan ei voi pahoin. Siis auta, minkä voit. Toinen sanoma voisi olla: Tunne kohtuudella vastuusi, edes omasta itsestäsi. Siis tee, minkä kykenet."

Toimituksen poiminnat