TiinaArlin Heikomman puolella

Omat koirat purivat

 

 

Omat koirat purivat…

Enkä tarkoita nyt omaa puoluetta (sdp) vaan fb ryhmää Joukkovoima ry.

Nyt ymmärrän miksi ”vallankumous” ei onnistu Suomessa! Pienet piirit ilmeisesti tappelee sisällään siitä kuka saa tehdä sen vallankumouksen.

Mutta miten mikään koskaan muuttuisi jos edes niissä ryhmissä, joissa muutosta halutaan, ei anneta olla esillä niiden henkilöiden, jotka ovat ehdolla vaaleissa sitä muutosta tekemään ?!   

Hallituksen politiikkaa vastustava fb ryhmä vastustaa myös ihmisiä, jotka kuuluvat oppositiopuolueeseen ja ovat ehdolla vaaleissa muuttaakseen politiikan suuntaa?! Vastustan vastustamista?! Kaikkea vastaan eikä minkään puolesta?!

Enkä tarkoita, että kenenkään pitäs saada spämmätä mitään vaalimainoksia joka ryhmään.

Hämmästelen, että jos keskustellaan vaikka Oulun demareiden epäonnistuneesta tavasta hakea palkatonta duunaria toimistolle ja vaalityöhön niin, demareiden Vantaalainen ehdokas, joka sattuu viel olemaan työtön ja ehdolla teemalla Ääni työttömälle, kommentoi kyseistä Oulun tapausta, niin joku vetää herneenpalon nenään ja heittää ulos ryhmästä vaalimainonnan takia.

Ehdokkaisiin tutustuminen on salatiedettä, ryhmässä saa kirjoittaa huolestaan, mutta kukaan ehdokas ei saa ottaa kantaa, ainakaan ehdokkaana, miten asiat voisi muuttaa. On siinä taiteilemista, miten olet paljastamatta, että olet ehdokas ettet vaan lennä ulos ryhmästä, varsinkin jos aihe käsittelee vaaleja ja teemojasi.

Ja kas mokasin, mainitsin ehdokkuuteni väärin ja lensin ulos…..jäin miettimään miksi marssinkaan noissa riveissä Hesassa 3.9.2016 hallituksen leikkauspolitiikkaa vastaan.

No jätänpä nyt sit marssit ja keskityn kirjoittamiseen.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat