TiinaArlin Heikomman puolella

Näillä mennään, vai mennäänkö työttömät ja muut pienituloiset?

 

Nykyhallituksen ja eduskunnan päätökset ovat saaneet minutkin monien muiden joukossa ihmettelemään päättäjien kykyä asettua tavallisen tallaajaan asemaan.

Jos ja näköjään kun, päätökset tehdään isot rahat taskussa, tileillä ja herra ties missä piiloissa, niin helppo huudella ja äänestää uudistusten eli leikkausten perään. Itsellä kun on rahaa tehdä mitä vaan. Rahalla saa ja ...

Mitä tapahtuu jos päättäjiksi todella pääsis heitä, joilla ei ole tuloja ja omaisuutta siinä määrin kuin nykyisillä päättäjillä on?!  Tuota riskiä ei ilmeisesti mikään puolue ole halukas ottamaan,  en itse edelleenkään ole nimettynä ehdolle seuraavissa eduskuntavaaleissa enkä ole muitakaan pitkäaikaistyöttömiä  ehdolla huomannut. Herranjumala , mehän voitais saada aikaan jotain hyvää heikko-osaisille jos ehdolle tai jopa läpi päästäis vaaleissa.  :O
 

Rahakkaat hyvä-veli/sisko kerhot tietää keitä päästää ehdolle ja keitä ei.... ja niillä sit mennään ja me muut kärsitään. Näin se menee.

 

Hallituksen/eduskunnan toiminta on suorastaan outoa…


Halutaan vähentää byrokratiaa, paitsi työttömien kohdalla joiden täytyy tehdä tiliään elämästään enemmän kuin rikoksesta tuomitun käräjillä, mutta taksikuskiksi pääsee sanomalla että olen taksikuski, en tosin tiedä missä olen tai mihin olen menossa mutta. …

Milloin tämä hulluus loppuu?!

Haudataan aktiivimallit, lopetetaan köyhien kyykytys ja vaaditaan takseilta ammattitaitoa.  Ihan vaikka vain näin aluksi.

Mikä auttaa ? Kauniit pyynnöt ? Kivat kyselyt ?  Lakot ? Kapina ?

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Lakko on aina vähän ikävä, kun se vaikuttaa duunarin palkkaan.

Siksipä suosittelisinkin Italialaista versiota lakosta.

Tulla normaalisti töihin, mutta tehdä mahdollisimman rauhallisesti ja toteuttaa jokaista mahdollista sääntöä pilkuntarkasti.
Eikä kannata unohtaa tehdä muutamia inhimmillisä erehdyksiä silloin tällöin työssä, jonka joutuu korjaamaan, näin sama rauhallinen työ tulee tehdyksi varmuuden vuoksi pariin kertaan.

Näin ei tule palkanmenetyksiä, mutta tulee työnantajalle melko kalliiksi.
Kyllä ne rahaa tottelee.

Käyttäjän MarinaLindqvist kuva
Marina Lindqvist

Jos päättäjinä tosiaan olisivatkin listaamasi ihmisryhmät, niin oletko aivan varma siitä, että he eivät vain jakelisi veronmaksajien rahaa eturyhmilleen, äänestäjilleen ja tukijoilleen? Vaan yrittäisivät luotsata Suomea valtiona kansainvälisessä viidakossa eteenpäin, kokonaisuutena, minkä katson olevan hallituksenkin tärkein tehtävä? Mielenkiintoisia ajatuksia blogisti esitti, kiitos niistä.

Toimituksen poiminnat