TiinaArlin Heikomman puolella

Voittajat ja häviäjät

 

Vaalit käyty ja voittajat julistettu. Ja me häviäjät tunnemme sen kyllä luita ja ytimiä myöten.

 

Rouva Jenni Haukio kirjoitti kevättalvella kauniisti:   https://seura.fi/blogit-ja-kolumnit/jenni-haukio/jenni-haukio-kannustaa-demokratian-sankareita-ehdokkaat-panevat-peliin-koko-persoonansa-vaikka-kampanjointi-ei-suinkaan-ole-kaikille-heista-niin-helppoa/

 

Minulla ei ollut mahdollisuuksia ja voimia kuin käydä muutamassa toritapahtumassa ja jakaa jokunen mainos. Lehtimainoksiin sijoitin hiukan rahaa.

Tällaisena tuntemattomana nobodyna tuntui koko yrityskin eli ehdolle lähteminen siltä että heittää hukkaan vähäisiä voimiaan ja resurssejaan varsinkaan kun ei kelvannut edes oman puolueensa (demarit) listalle vaan piti pistää itsenä likoon Tähtiliikkeen sitoutumattomana ehdokkaana.

 2017 minut valittiin demarien listalta (15.) varavaltuutetuksi. Ei merkitystä eikä luottamustoimia. Erosin demareista 21.1.2019.

 

Ajattelin että jätän nyt politiikan seuraamisen, ei enää kyselytuntien katsomista tms. Mitäs tällainen puoluekoditon saa tuosta touhusta muuta kuin pahan mielen ja ajatuksen, että minunhan tuolla eduskunnassa pitäisi istua taistelemassa työttömien ja muiden heikommassa asemassa olevien puolesta.

 

Vaalilupausten peruminen ja täysin vastoin vaalilupauksia toimiminen alkaa eduskunnassa kohta taas … hallitusneuvotteluissa vaalilupaukset katoavat sulle- mulle- pelin seurauksena.

Eläkeläiset saa odottaa satastaan, sairaat lisää hoitajia ja työttömät aktiivimallin kumoamista mutta ei kannata odottaa henkeään pidätellen kun kuitenkin iskee ne taas ne talkoot, iso kuva ja sama vene….

 Ja pienituloiset, työttömät ja sairaat saa taas kerran pettyä.

 

EU vaaleissa ei edes huvita äänestää kun seuraa tuota pelleilyä mitä sinne pyrkivät harrastavat.  Pääsin eduskuntaan mutta haluankin mepiksi, en mene mepiksi vaikka pääsisinkin ja muuta psk.

Äänestäjien muisti kun on niin tautisen lyhyt että mitä vaan voi ehdokas sanoa ja tehdä eikä se vaikuta lopputulokseen.

 

Siitä lähdetään että tähän on tultu eikä hyvältä tunnu.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat