TiinaArlin Ääni työttömälle

Kaikki blogit puheenaiheesta Vaalimainonta

Omat koirat purivat

 

 

Omat koirat purivat…

Enkä tarkoita nyt omaa puoluetta (sdp) vaan fb ryhmää Joukkovoima ry.

Nyt ymmärrän miksi ”vallankumous” ei onnistu Suomessa! Pienet piirit ilmeisesti tappelee sisällään siitä kuka saa tehdä sen vallankumouksen.

Mutta miten mikään koskaan muuttuisi jos edes niissä ryhmissä, joissa muutosta halutaan, ei anneta olla esillä niiden henkilöiden, jotka ovat ehdolla vaaleissa sitä muutosta tekemään ?!   

Mainokset kertovat

Ehdokkaita on jonkun verran käsiteltykin eduskuntavaalien tiimoilta, mutta puoluetason mainontaa ei niinkään. Monet pienpuolueet ovat sen verran väljiä ohjelmiltaan, että he käyttävät kattotason kampanjassaan yleensä jotain laajempaa teemaa ja ehdokkaat voivat sen päälle rakentaa omansa.

Kokoomus yrittää silmänkääntötemppua

Kokoomusjohtoiset Kataisen-Urpilaisen ja Stubbin-Rinteen hallitukset ovat kuten tiedämme maamme historian toiseksi huonoimmat. Se huonoin oli Kuusisen hallitus.

Huonous johtuu siitä, että hallitus on täysin epäonnistunut tärkeimmissä hallitusohjelmaan kirjatuissa tavoitteissaan. Lisäsi maa on saatu ennennäkemättömän pahan laman kouriin.

Pääministeriksi tultuaan Stubb uhosi, että "tämä hallitus on toimeenpanohallitus". Ja mikä on lopputulos? Hallituspuolueet äänestivät lopulta jopa omia esityksiään vastaan!

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä